Autobedrijf van Arkel is een universeel BOVAG autobedrijf wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Onze auto’s staan ruim en overzichtelijk opgesteld in onze showroom. Voor blijvend onderhoud, reparaties en APK bent u bij ons aan het juiste adres.

Reparatie en onderhoud

Bij autobedrijf van Arkel kunt u terecht voor alle onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. Neem gerust telefonisch contact op voor een afspraak.

Bandenservice

Van Arkel auto’s levert en monteren banden en wielen in alle soorten en maten met de kwaliteit die u verwacht.

APK Keuring

De APK-keurmeesters van autobedrijf van Arkel kijken onder andere naar verkeersveiligheid, milieu en algemene zaken die verplicht zijn voor de keuring.

AL 50 JAAR EEN VERTROUWD AUTOBEDRIJF.

AIRCO SERVICE

De aircospecialisten van Autobedrijf van Arkel zorgen ervoor dat uw airco in optimale conditie blijft. Dit kan bijdragen tot het voorkomen van een dure reparatie of nare luchtjes.

NIEUWE AUTO

Wij geven u persoonlijk onafhankelijk advies wanneer u liever een nieuwe auto heeft dan een occasion. Kom gerust langs of bel wat de mogelijkheden zijn.

SCHADEHERSTEL

Een kras, deuk of grote schade overkomt bijna iedereen wel eens. Wij kunnen u hierbij helpen om te zorgen dat de auto weer in goede staat wordt hersteld.

HEEFT U EEN VRAAG OF OPMERKING?

© Copyright 2018 van Arkel autos | Privacy verklaring | Realisatie door Adlure design